nedelja, 4. avgust 2013

PRVO JAVLJANJE 4. dan


Končno, internet mamo tako, da prvo uradno javljanje četrti dan. Potovali smo po planu nekateri bolj v luksuzu kot drugi. V Lusaki nas je pričakala Damjana, brez katere bi bili kar malo zgubljeni. Nekaj težav smo imeli z vizo ampak se je vse uredilo samo malo bolj počasi, kot je to tukaj v navadi. Prvi dan smo prespali v Lusaki in si nakupili vse potrebno za preživetje v ogromnem trgovinskem centru. Naslednji dan je pot do Nangome potekala skoraj uro dlje kot ponavadi zaradi prometnega zamaška. V Nangomi je vzdušje zelo prijetno, naša "Vila" je super. Potrebna je bila sicer čistilna akcija, ki smo se jo lotili timsko in rezultat je bil hmalu viden. Naslednji dan smo dopoldan odšli h maši kjer je bilo veliko petja in igranja ter pozitivnega vzdušja... Popoldan pa smo se odpravili na bližnjo tržnico kjer smo nakupili vse potrebno za vegeterjansko kosilo, mimogrede pa smo se ustavili še na nogometnem igrišču kjer smo odigrali prijateljsko tekmo v nogometu z malčki iz Nangome in dan se je že poslavljal... Jutri pa novim dogodivščinam naproti.






2 komentarja:

  1. Uau! Kar kocine mi grejo pokonci, ko berem besed iz Nangome in zraven pogledam še fotke! En velik objem vsem otrokom (in še posebno mali Memo in bratcu Chongu), vam pa predvsem veliko strpnosti in sodelovanja! p.s. Dube-ta sem že prosil, da vam priskoči na pomoč za lažji štart, vi pa ga nafehtajte še za zvočnike, da si popestrite popoldneve s plesanjem v družbi otrok pred hiško - priceless!! Srečno, Matej

    OdgovoriIzbriši
  2. Wabonwa :) :) :)
    Tudi meni so šle kon ice pokonci k sem videla slike in prebrala vaše besedilo. Pošijam vam vsem zelo velik in ogromen objem. Upam, da ste se že malo klimatizirali.. Uživajte na svoji izkušnji.
    Tulabonana, Nataša

    OdgovoriIzbriši